1.17.2008

Secretwars reebok konsttävling

Wooootwooooot !!! Festen igår blev ungefär lika vild som vi trodde att det skulle bli på club Fellini och den höll på till tidigt på morgonen. Tempot var högt och alla var helt fuckin' crazy. Klubben hade tre dansgolv och en chill out lounge. Det enda som var surt var att man inte var på g hela tiden, och när Pharah blev lite le för att folk drog i hennes hår och ständigt ifrågasatte om det var äkta eller inte. Ha Ha Ha, sedan blev vi fotograferade av WAD magazine som arrangerade festen. Deras fotospace blev toaletten, vilket var lite weird men men det funkade. Vi var väldigt nöjda med kvällens party och längtar redan efter dagens.

Just nu befinner vi oss på
street avdelningen för att checka in en konsttävling som arrangeras av ett gäng sjukt sköna killar; Secretwars som sponsras av Reebok för att hålla detta event. När dem inte tävlar så sitter dem och målar helt fantastiska motiv på kritvita reebokdojor. Vi skulle lätt kunna hugga av oss varsitt lillfinger för att få dem, när vi lägger upp bilderna fattar ni. Alla i crewet är så kreativa att det gör ont. Nog om dem, nu ska vi njuta av finalen och efter det är det dags för oss att dra hem för att sedan återvända på en liten tillställning som tar plats på denna byggnad.

Idag har vi checkat in en modevisning, men det var inget särskilt speciellt, annars har vi mest hängt och slängt med dunderfina
peeps och imorgon sätter vi saker och ting i rullning. Mahoyo is coming at ya, dammit va fina saker vi har funnit. Det går inte att i ord beskriva alla känslor man upplever här, u gotta be here to feel it.

"its not over until the fat lady sings"

Inga kommentarer: