1.18.2008

Herrejävlar!

Den festen vi tillslut beslöt oss för att gå till blev Reeboks fest för alla som på något sätt är involverade med Reebok förutom vi och ett fåtal till. Det var en riktig oförglömlig förfest där vi blev sjukt uppassade med mat och dricka, och det bjöds på en grym liveunderhållning vi aldrig tidigare sett och ett gäng sköna människor. Vi lämnade dessutom inte stället tomhänta utan istället hade vi ett par Reebok freestyle hi och tees i väskorna med oss ut.

Efter ett par timmars förfestande var det dags för kvällens stora fest som arrangerades av streetwearmärket Addict i norra Barcelona, det var en bit för oss att åka iallafall om man jämför med hur nära La Rambla vårt hostel ligger. På förfesten träffade vi tre softa killar från Tyskland som vi bestämde oss för att åka tillsammans med till festen. När vi väl kom fram till festen visade det sig att klubben som vi skulle till låg i ett av de rikare områderna i Barcelona, vilket vi såg ganska tydligt när vi steg ur taxin. Klubben kändes som ett hem som direkt taget ur MTV Cribs med pool, terrass och allt. Det var inte så konstigt eftersom killen som äger denna klubb är mångmiljonär.

Festen var sjukt bra som fylldes med människor, bra hip hop pumpades från högtalarna vilket uppskattades efter gårdagens mts-mts-musik. Det var mest streetstyle människor på den festen så vi kände genast att vi hade hamnat rätt. Denna fest började 00.30 och fem timmar senare stod vi utanför och väntade på vår skjuts hem som visade sig var en fet buss bara för dessa inbjudna gäster.

Vi kom tillslut hem vid sex-tiden och då var vi tidiga jämfört med de andra som skulle vidare på efterfest, som vi tackade nej till eftersom vi har viktiga ärenden att ta itu med idag, dessutom vill vi vara taggade för the grand finale; en fet fest som avslutar hela BBB i City Hall.

Inga kommentarer: