1.20.2008

Neon Fever och Club Otto

Kvällens outsfits




Gul tee: sectretswars
Röda hängslen: secondhand
Leggings: HM
Halsband: Deluxa
Skor: 2%

Gul tee: vagabond
Leggings: bagabond
Skor: converse
Armband: HM

Grönvit tee: monki
Glasögon: seconhand
Slips: seconhand
Leggings:
Skor: converse

Fredagens planer blev lite ändrade, vi hade från början tänkt att hänga på den stora avslutningsfesten som höss på city hall men fick snart veta att denna fest endast var till för de som hade jobbat på mässan. Det dock var inget att hänga läpp för, vi hade fortfarande många alternativ att välja mellan. Det kom folk och bjöd oss till olika fester som hölls över hela Barcelona, så det var bara till att välja och vraka. När vi kom hem Viså bestämde vi oss för att först checka in club neon fever som arrangerades av ett gäng som vi hade lärt känna på reebokavdelingen, temat för kvällens club lät väldigt tilltalande.Dresskoden var färgglatt och det spelades powerhits som aldrig förr.
Tjejen som var Dj på festen hade bjudit oss, men eftersom hon inte var från Barcelona så gav hon oss en väldigt dålig vägbeskrivning, vilket resulterade i att vi åkte runt nästan hela staden innan vi till sist fann det. Men det var värt, det var hur kul som helst.

Efter två timmar av vilt dansande tog vi adjö av våra nya kompisar och drog vidare till club Otto. Väl inne så möttes vi av gigantiska TV skärmar som visade videon till låtarna som spelades och sjukt mycket folk. Dj spelade grym hiphopmusik ( sådant som man aldrig får höra här) och vi lyckades bland annat stöta på en amerikansk basket spelare som hade lirat boll i Norrköping.Världen är liten.
Vid runt fem på morgonen så kände vi att det var dags för att åka hem, vi var tvungna att lämna vårt hostel senast kl 11 samma morgon.


1 kommentar:

Anonym sa...

åh, vad är ni om inte inspirationskällor? Ni är verkligen levande bevis för "Stil är något man har, Mode är något man köper" och hetingar YOU HAVE STYLE!