1.18.2008

Nya klädmärken på väg till Sverige

Svart kofta: Monki
Grå tee: Monki
Vit tee: H&M
Leggings: H&M
Skor: 2% Hong Kong


Silver hood: H&M
Brun tee: Cheap Monday
Leggings: Vagabond
Skor: Adidas
Väska: Second hand
Armband: H&M

Mössa: Stadium
Jacka: H&M
Byxor: Cheap Monday
Skor: Okänt märke
Tröja: Okänt märke från Hong Kong


Vårt mål för denna dag var att göra beställningar från de märken vi verkligen fastnat för under mässan, vilket vi nu har gjort. En del av vår första kollektion är nu klar och om allt går som vi tänkt kommer vi kunna börja sälja om ungefär 2-3 månader. Märkerna och kläderna kommer vi att avslöja vid ett senare skede. Det vi kan garantera är att vi för tillfället är ensamna om att sälja dessa märken i Sverige och ni kommer verkligen inte bli besvikna.

Det var en jävligt sorglig dag idag, vårat lilla äventyr har tagit slut och verkligheten börjar ta form. Vi har bölat jättemycket idag, inombords, eftersom vi har varit tvungna att ta farväl av riktiga sköna människor, som har gjort denna resa underbar.

Just nu sitter vi på rummet och förfestar inför sista kvällen i Barcelona.

Stay tune!



4 kommentarer:

Anonym sa...

Första gången jag ser eran blogg, och jag är mäktigt imponerad! :D Låter som ni har haft det jätte kul i Spanien. Jag är jätte avundssjuk!

PS.Säg till vad ni säljer sen ! :D

mahoyo sa...

Of course darlin', se nu till att säga till alla att checka in vår sjukt balla blogg, följ denna så kommer du få veta vad vi kommer sälja . xoxo darlin' MAHOYO

Nabi sa...

Gud va ni är duktiga..PROUD AS HELL!

Anonym sa...

Vad spännande! Jag vill veta vilka märken :) Ciao!