1.16.2008

Bread and Butter pt. 1

Henry Henry Henry Henryyyyyyyy, Henry Henry(Ska helst sjungas med Olé Olé melodin)

En glimt av Sports and Streets sektionen

Skaparna bakom år 2007s coolaste brillor, ni känner säkert igen dem från Kanye Wests video Stronger-video.
Vi med pa:nuu modellerna

Sååå jävla galet! Vi kom fram till BBB området med metro runt 9-tiden, det var nu vi insåg hur mäktig denna mässa verkligen är. Det är folk överallt och alla är hur trevliga och sköna som helst.

I skrivandets stund sitter vi och chillar på rosa moln men i självaverket är det stora fatboys på en av mässans internet lounger, och försöker smälta allt vi hittills hunnit med. Låt oss säga såhär vi vet inte vad som är sjukast, mötet med fotbollskungen Thierry Henry eller all uppståndelse som är kring oss t.ex; har vi varit med i TV, fotade för olika magasiner, tidningar och hemsidor, för att inte tala om alla andra som vi har fått ställa upp och posa för. Det är helt absurt och ganska tröttsamt efter ett tag om vi ska vara ärliga.

Det är världens bästa stämning här, vi har stött på en massa sköna märken, som vi lätt kommer att ta in till vår webshop. För alla som älskar Street blandat med fashion så måste ni lägga Mahoyo på minnet.

Nu är det dags för oss att dra vidare och senare ikväll kommer det vara en urflippad fest på Club Fellini som arrangeras av WAD magazine och hänga med våra nya polare som bl.a är Pa:nuu modellerna m.fl. Can't wait!

2 kommentarer:

Anonym sa...

O M G.....Henry Thierry and the pa:nuu models... det är helt oslagbart!...men ändå känns det som att det kommer att bli bättre o bättre....festa hårt era karriärs-kvinnor....mahoyo-tåget går bara inte att stoppa..../younas

Anonym sa...

fan vad nice.