2.21.2008

Modellcoaching

Jag sitter hemma själv nu medan tjejerna är på väg till första mötet med våra modeller. Eftersom jag har en föreläsning i kinesiska så kan inte jag hänga med, hade velat vara med och träffa alla. De ska på en introduktion där de får träffa modellcoachen och får reda på all information angående Spring Inspiration. Jag vill också vara där.

4 kommentarer:

Anonym sa...

hej! gud va skoj! bra jobbat!! de har så sköna kläder och även massa andra så som MOB, de priv paris mfl.mfl. riktigt avis på er. kommer shoppen ha ungefär samma stuk på alla kläder, dvs åt Pa:nuu hållet, färglatt, street, oldschool?
Kan ni inte skicka lite mer info om er och webshoppen så kan jag blogga om det!?
förresten ni behöver möjligtvis ingen modell i sthlm?
C ya!

Anonym sa...

måste bara tillägga att jag diggar eran stil stenhårt! den är sånna som ni och jag då som det borde finnas fler av. som vågar att bringa färg till dystra vardagen nu på vintern..men även crazy styff på sommaren..finns så många sköna märken i paris, london och främst usa som borde dras hit till sverige!pejz

Anonym sa...

Grymt tack för tipset om er blogg. Den är snygg. Kommer titta in här och hålla koll på vad som händer!

mahoyo sa...

Tina: Vi kommer att ha många kläder som är i det stuket, men även kombinera det med high fashion. Vi skickar mer information till dig så fort vi har fått lite mer ording på saker och ting men tills dess sprid ordet om mahoyos ankomst till alla sköna streetbrudar där ute.

Peace tjejen!

come one eileen: tack, vi diggar din blogg med! yeah se till att checka in oss så får du veta vad som händer.

peace!