2.11.2008

Fortsättingen...


Efter att ha vandrat omkring ett tag besstämde vi oss för att dra vidare till Bella Center som ligger en bit utanför stan. Det fanns som tur speciella bussar som körde mellan de olika mässhallarna för alla som ville fick åka med. Bella Center sög ganska hårt, men vi förväntade oss inget bättre heller. Vi var mest där för att träffa en leverantör, men han hade slutat 10 min innan vi kom så det var ju förstås trist.

Nu började klockan även bli ganska mycket och vi ville åka tillbaka för att hinna gå runt på stan innan festen. Det är förbaskat synd att man inte känner någon som kan guida en till alla goa shoppingställen för vad man har hört så ska ju Köpenhamn vara ett fett ställe när det kommer till shopping. Det blev till att gå runt i dem vanliga affärerna och kolla runt i, usch va trist det va. Men vi tog oss ganska snabbt därifrån för att hitta ett fik där vi kunde byta om till våra kvällskläder. Haha, det e hårt att inte ha ett hem.

Luux hette stället där festen skulle hållas och vi fick återigen hjälp av en väldigt fin människa med att hitta det. Vi kom dit runt 10 tiden och två feta köer hade redan bildats. Så snart vi hade kommit in började festen, och vi röjjde järnet till alla feta låtar som Dj:n pumpade. Beilul (min polare från jkpg) kom med två kompisar som var hur mysiga som helst.
The Amsterdam clubkids gjorde sin grej på klubben och det va fett kul att träffa dem igen, Haha det va hur många som helst som trodde att vi var clubkids och vi bara nää vi är "Hot Mess Crew" better recognize. En sak som störde mig skitmycket var att trots att klubben var packad med människor så va det fett fattigt med sköna typer. Det var fullt med slipsnissar och tajta brudar överallt.WTF?


Vi dansade och hade kul till ca 5 tiden på morgonen Beilul och brudarna hade dragit hem. Från början skulle vi ha åkt hem till dem med, men vi beslutade oss för att stanna kvar då det bara var ca 5 timmar tills modemässan skulle öpnnas och vi verkligen var tvungna att träffa viktiga personer där. Det kändes onödigt att åka till Malmö endast för att åka tillbaka igen 2 timmar senare. Nä, vi valde att vara uteliggare/luffare för några timmar istället, shit de va fett jobbigt. Hahahaha vi sov i tunnelbanan och på fik men vi hade kul och mötet med leveranrörerna gick jättebra. Dem tyckte till och med att vi såg fräscha ut, funny!!!
nu örk jag inte berätta mer om den köpenhamn.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Wow! Vad mycket färg och fint!

Anonym sa...

det härligt med färg!

Anonym sa...

HAHAHAHAHAH.....metro-boxar äger...död åt sängen!