3.09.2008

More than a woman

Igår var det internationella kvinnodagen och det firade vi med att gå på tjejmässa, som förövrigt inte bara är för kvinnor utan för alla människor. Detta var ett projektarbete som arrangerades av ett par gymnasieelever, riktigt imponerande.

Vi trodde att Asha Ali skulle spela 1900 men när vi väl var där visar det sig att hennes spelning inte var förrän 2210, därför åkte vi hem till oss istället. Jag har nog aldrig varit med om en så full buss, vi fick till och med gå av bussen när busschaufförerna skulle bytas av eftersom han inte kom ut ur sitt bås.

Det blev iallafall lite vattenpipa time hemma hos oss.

Tillbaka till ungdomens hus. Vi kom in mitt under ett poesiframträdande, och blev helt fängslade av denna tjejs dikter, stil och engagemang. Det var Olivia Bergdahl som stod på scen, svensk mästare i Poetry slam 2007. Jag har inte varit på många poesiframträdande om ens någon överhuvudtaget, iallafall inte vad jag kan minnas. Men denna tjej var riktigt grym och hade så mycket vett i sina dikter, vi gillar helt enkelt Olivia Bergdahl.

Exakt 2210 öppnades dörrarna till Asha Ali; där stod hon med en gitarr, en pianist och en gitarrist på den upplysta scenen och väntade på att vi skulle komma in. Bara detta kändes som att det skulle bli en riktig mysig och fin konsert. Sedan började hon sjunga, vilken röst, det kändes ända in i hjärtat,jag var som helt fötrollad. Kvällen kändes fulländad efter denna konsert.

En underbar kväll med fina människor!

3 kommentarer:

Anonym sa...

waaow! vilken otroligt härlig blogg! goaste stilarna har ni med! :)
erat märke ska visas i spring va? :)

mahoyo sa...

Hej Isabella! vad kul att du tycker så och mycket trevligt att du hittat hit. Man tackar för komplimangen.

Ja vi ska vara med på spring inspiration med vårat företag, var beredd på en grymt galen show av oss med färgglada och fett gryma kläder.

Såg att även du skulle modella för spring, så ses där!

Peace Mahoyo

Anonym sa...

sjukt skön kväll :)

Allt börjar komma along me kläderna nu ser jag? Har redigt höga förväntningar på era kläder men de har ju säkert ni åsså.

see ya

mikaela