1.12.2009

Tokyo On My Mind!Inatt drömde jag en så härlig dröm, ni vet en såndär dröm som man aldrig vill vakna ur. Jag befann återigen i en av min absoluta favoritstäder i denna värld, TOKYO! Under hela drömmen återupplevde jag mina dagar där och det var helt fantastiskt, allt var fantastiskt! Jag fick återförenas med alla underbara människor som vi träffade under resans gång och jag trodde verkligen att jag var i Tokyo. Detta tog dock en tvär vändning när jag råkade vakna och insåg att jag inte var i Tokyo utan i Swe och i JKPG, möjligtvis den mest oinspirerade och trista staden på hela jorden. Usch!
Tack gode Gud för att vi snart drar till Barcelona och bread and butter tradeshow så att jag återigen kan få känna alla de känslorna som i drömmen, glädjen och känslan av att vara levande!

På tal on Tokyo, ni glömmer väl inte att checka in vårt nya och fresha klädmärke TARNISH&TWIST från Japan,Tokyo?
www.mahoyo.com!

English: I dreamt of Tokyo last night and it was like I was there again, everything I felt when I was there came back to me and I was so happy. Well that was until I woke up and realised that I was not in Tokyo but in Swe and in JKPG which sucks big time. I'm very happy that we are soon going away to Barcelona so that I can feel alive again.
Oh and dont forget to check out our new dope japanese streetwear brand TARNISH&TWIST @ www.mahoyo.com!

2 kommentarer:

NETT sa...

shit vilken härligt bild!!!

mahoyo sa...

Taaaack....en av min favvobilder från tokto! =)=)