6.10.2008

The Big Trip!

Vi kom just på att vi inte har berättat för er vart det är vi egentligen ska befinna oss i sommar. Tokyo har ni nog redan lyckats klura ut, men det är ju förstås inte vårt enda stopp i vår planering.

16/6 flyger vi från Sverige till
Tokyo, där vi ska befinna oss i två veckor. Sedan åker vi vidare till Seoul, Sydkorea i en vecka för att sedan göra en avstickare till Hong Kong, där vi bland annat kommer att gå på Hong Kong Fashion Week, whuuuuuuut!!! Efter två veckor i Hong Kong återvänder vi till Seoul och kommer stanna där i ytterligare två veckor. Därefter packar vi väskorna mot OS-staden Beijing, där vi bland annat ska härja runt på kinesiska muren och njuta av OS-vimlet som vi förmodligen inte kommer att kunna undvika om vi så skulle vilja. Vi ska också äta de kända beijing ankorna a.k.a. pekinganka.


Tokyo
SeoulHong KongBeijing
Nu vet ni lite mer om våra planer denna sommar. Vi kommer även skapa en ny blogg; Mahoyo street style där ni kan följa det asiatiska gatumodet som vi diggar. På vår vanliga blogg kan ni följa hela vår resa, vi ska försöka blogga så gott vi kan.

Nu till den stora frågan; Vad FAN ska man packa??? Våra resväskor står fortfarande tomma och vi åker från Jönköping redan på fredag.

Inga kommentarer: