4.30.2010

BASE Spinnin Tracks @ Valborg-Fusion @ BONDEN BAR!


Ikväll firar Valborg genom att fixa en häftig klubbkväll på Bonden Bar och i samma veva firar vi Eimi Devine som fyller 23 år.

Vi har satt ihop tre olika klubbar med 6 olika DJs som kommer sätta fart på festen. Det är här det börjar. Och ingen annanstans.

Lite info om klubbarna:
BASE (Djs: Eimi Devine & Mahoyo)
Klubben för er som gillar bas i musiken. För er som gillar att röra er till dunka musik och för er som bara vill höra de schysstaste beats i uptempo. Det kommer att spelas allt från Hiphop & BMORE till Electro & Bailefunk. Förebered er för magiska stunder.

BREATHLESS (DJ: Fredrik Asplund)
Den perfekta klubben för dig som uppskattar Kinks lika mycket som Knife, Daft Punk lika mycket som David Bowie, Sonic Youth lika mycket som Serge Gainsbourg, Jonathan Richman lika mycket som Joy Division, Pixies lika mycket som Pulp.

HANDS ON (DJs: John, Kristoffer & Jacob)
Klubben som spelar häftig elektro, elektropop, elektrohouse, disco och 80's. Jacob är barnsligt förtjust i alla remixer av/med Markus Krunegård och Kent, Kristoffer gillar hårda tag och John gillar att dansa. Hands On-crewet älskar allt elektroniskt och allt som svänger!


Det går absolut inte att missa detta.
KOM, SÅ KÖR VI HÅRT!

PLATS:
Bonden Bar, Bondengatan 1 (Medborgarplatsen)

NÄR: Fredagen den 30 April

TID: 20 - 01

FRI ENTRÉ


Inga kommentarer: