11.24.2009

Tegan and Sara @ Debaser Medis

Denna konsert var helt enkelt underbart fantastisk! Jag visste redan innan att jag skulle få uppleva en bra konsert, men jag hade inte förväntat mig något såhär bra.Jag har alltid velat höra Sara sjunga So Jealous live, och denna kväll fick jag uppleva detta.

På en Tegan and Sara konsert vill man lyssna lika mycket på deras mellansnack som på låtarna.

De har inte gjort några encores under hela denna turné, men vi var en grym publik så de bjöd oss på tre extra låtar.


If you wanna watch the whole show, check out Mahoyo's Youtube channel.

More photos from the concert here.Translation:
Last nights Tegan and Sara show was amazing! I had a big smile on my face during the whole show. This is easily one of the best concert I've been to. I'm so happy!

4 kommentarer:

Candy sa...

So Jealous var verkligen en av de bästa låtarna under konserten. Så jävla bra! Riktigt bra bilder fick du till också. Smått avundsjuk. =P Mina blev asdåliga, typ helt korniga och distant. Vad använder du för kamera när du fotar? Hatar seriöst min lilla skitkamera, blev mycket bättre bilder med Powershoten som jag av någon störd anledning sålde i somras. =O

MyNa sa...

Ja verkligen, jag är så glad över att de spelade den.

Tack! :) Jag fotar med min systemkamera som är en Canon 400D. Powershots kameror brukar vara grymma, synd att du sålde den.

Candy sa...

Tack för svaret! Pojkvännen har en 40D, jag brukar låna den ibland, men vi vågade inte ta med den ifall man inte skulle få fota med den. =/

So Jealous är normalt sett inte en av mina absoluta favoriter, inte på min topp 5, men den var en av de grymmaste live.

Ja, usch vad jag ångrar mig som sålde den kameran. Men jag får helt enkelt spara (typ ett år eller så för jag är sjukskriven, haha!) och köpa en systemis istället.

Prenumererar på eran blogg nu btw, den verkar fett intressant & snygg!

josefin sa...

åh. ja. konserten var riktigt riktigt bra! :) och jag gillar bilderna du tog på konserten, dom är sjukt bra ju. vad duktig du är!