11.22.2009

Mahoyo sponsrar Urban Fridays


Tillsammans med sponsorerna RED STRIPE, BRUGAL ANEJO ROM & MAHOYO.COM så presenterar Erik Wretman PREMIÄREN för den nya feta klubben URBAN FRIDAYS på Telegrafen i Nynäshamn.

Det kommer att spelas Hiphop, RnB, Reggae, Oldschool mm.
Det kommer bli en galen kväll så missa inte detta!!!

Förutom Stockholms bästa Dj inom Hiphop/RnB, DJ VIET-NAAM och uppträdande från några av Stockholms bästa streetdance tjejer "Knockers" så är vi stolta att presentera den klassiska Hiphop-duon ISON & FILLE live under kvällen!

GALNA PRISER I BAREN PÅ RED STRIPE och ROMDRINKAR hela natten!

Kom i tid!! "Giveaways" till de 30 FÖRSTA GÄSTERNA från www.mahoyo.com

ISON & FILLE
"Ison & Fille är äntligen tillbaka med nytt material! Nya låtarna "Jag skrattar idag" där Fille ensam står för rap och sång och Isons solonummer "Ikväll är vi kungar" är första smakproven från den kommande fullängdaren "För evigt", som blir gruppens fjärde album och deras första på mer än tre år.

Ison & Fille skivdebuterade i början av decenniet och har sedan dess turnerat flitigt landet runt. De har haft flera hitsinglar med topp-rotation på radio och tv, belönats med fina musikpriser som P3 Guld och nominerats till Grammis."

DJ VIET-NAAM
Är en av Sveriges bästa och mest anlitade Hiphop/RnB dj´s!
Har figurerat i Sthlms klubb liv sen 96 då han startade sin första klubb 8:th Wonder på Oxid Bar. Sen dess har han spelat runt på olika klubbar i Sverige/Norden. Driver Klubb - O på Berns. Har även varit väl anlitad till events när stora artister varit i stan (Destiny Childs, Eminem, Mariah Carey, Maxwell osv, osv...

För mer info om Stockholms uteliv: http://118110.se

2 kommentarer:

Linda sa...

OHH JAG VILL!! Vem är denna DJ Viet-naam?? =)

MyNa sa...

KOM!! :)

DJ Viet-naam är en av de bästa och största hiphop/r&b dj's i Sverige. Och...han är inte vietnames...om du undrar...haha :)