8.20.2009

Way Out West Day 2

Translation: Hold the mouse over the pictures.


Andra dagen startade med underbara Jenny Wilson. En bra start på dagen.

Sen började det regna. Som tur var delade företagen ut ponchos. Här är vi med våra fina gröna ponchos från Metro.Vampire Weekend var sååå kul. Det spelade ingen roll att det regnade, vi dansade ändå jättemycket, man kunde ju inte låta bli.

Sen var det dags för festivalens första Hip Hop-akt; Dead Prez, som var stundtals bra. Jag hade kanske för höga förväntningar.

Efter Dead Prez konsert såg vi ut såhär, ännu en gång är jag väldigt tacksam för ponchosen!

Dags för Nas! Eftersom jag redan hade sett han på Rock The Bells, där han inte var särskilt bra så var inte detta något som stod högt upp på min lista. Men...
...det var verkligen tur att jag såg Nas. Spelningen, publiken, bandet och allt var hur grymt som helst, och det slutade till och med att regna.

Amadou och Mariam, det gulligaste paret! Såå bra och sååå kul spelning. Det här måste lätt varit den spelningen som vi dansade som mest.
Inte så konstigt kanske med tanke på deras grymma dansare.

Adidas Originals hade bokstavligen husfest, och självklart var vi där.Den sista vi ville se på denna festival var Ladyhawke som fick en klubbspelning. Det är både negativt och positivt. Det positiva var att hon är en artist som passar i en klubbmiljö där publiken kan vara nära artisten, så nära att vi kunde ta ett kort på hennes setlist :) Men det negativa är att det inte får plats med så mycket människor som vill se henne i en klubb, i sådana fall borde de faktiskt ha satt henne på en större klubb än Parken som typ rymmer 300 pers. Därför gick vi dit väldigt tidigt, en halvtimma innan insläpp. Alltså tre timmar (!) innan hennes spelning, två artister spelade innan henne, vi höll på att somna hundra gånger om.


Till slut var det äntligen Ladyhawkes tur, och det var så värt all väntan. En perfekt avslutning på en riktigt grym festival!

Inga kommentarer: