11.24.2008

Let me show you boy, hah, are you ready?

I just cant get enough of this frikken song,the beat,the beat the frikken beat is sooo ill. I get chills everytime i hear it. Cant understand why Timbaland havent made a video to this song yet.

well I give u this great performance to the song instead, the sound is a bit bad, but the dance is sick as hell!

Anywho..download the song if u aint got it. Timbaland feat Money " Fantasy"

2 kommentarer:

timis sa...

hehe absolut!,tack, tack'-',:D

vet ni att jag i sommras var i sthlm:D (slutet av sommaren. Jag följde er:an blogg och visste att ni var utomlands(asien, eller rätte sagt kina!, "min dröm:D:D"..)..aja hur som helst var jag vid kista och skulle ta mig hem till sollentuna:). Detta var ungefär vid 16.00 någon när jag såg er i en vit bil!"", hehe helt skumt tänkte jag:P,aja det var bara en liten moment jag ville dela med mig:D. Låter helt desperat men jag verkligen diggar er:D, *generad*:P. Måste lägga till att jag har läst er blogg lite mer än ett år nu:P, och detta är min fösta kommentar (komiskt skrattretade)

peace!, (hoppas min kommentar inte orsakar nån hjärtattack eller ännu värre en "öh":P, hihi ironisk..

pharah sa...

Hahah nää e det sant, ah du det är nog mycket möjligt att det va oss tre du såg, vi hade precis kommit hem från Beijing och blivit upphämtade på arlanda av en kompis. Tänk att du kände igen oss, vi såg ut som skräp efter den långa flygturen från Kina.Hehe

Din första kommentar är väldig uppskattad.forstätt gärna med dem and stay fresh!

=)