3.23.2011

FLYING COLOURS presenterar FIX IDÉ CRESCENDO

Flying Colours

Fredag 1 april kl 19-01.
Studion, Kulturhuset
Inträde: 50 kr.
...(Ni som har betalat biljett till hela Fixidé kommer in gratis till CRESCENDO).
Eventet på Facebook!

Efter två dagars diskussion, reflektion, showcase och DIY kommer:
FIXIDÉ CRESCENDO - urladdningen, andhämtningen, kroppsrörelsen! CRESCENDOT genomförs av:

FLYING COLOURS spelar inte för dj’s. Vi spelar för er som är dansanta, som gärna dansar, som letar efter ställen att dansa på, som är professionella, som gick en kurs och hoppade av, som behöver ett varmt dansgolv för att våga, som vill ha folk att dansa med, som tror att ni inte kan dansa men aldrig kan sitta stilla!

Flying Colours består av dj och klädkollektivet Mahoyo och Rudy. Mahoyo har, förutom på Stockholmsklubbarna, spelat i städer som NYC, Berlin, Tallinn och vunnit dj tävlingar som Smirnoff Experience och AXE Sound System. Rudy har arrangerat och dj’at på queerklubbar i Malmö, Örebro och Stockholm. Mahoyo och Rudy blev Flying Colours under sommaren 2010 utifrån sin gemensamma vilja att förändra klubbscenen genom ödmjuk bekvämlighet istället för negativ självmedvetenhet.
www.soundcloud.com/flyingcolours
www.mahoyo.com
www.mahoyo.blogspot.comAYANDA & TEKLAH SOUNDS Ny hiphop live! Lyssna på ”Cool Cat” här:
www.myspace.com/ayandas


MY VINGREN gjorde lumpen i Boda och muckade 2005 som tjugoåring med nya kvalifikationer. Hon kan till exempel ta isär och sätta ihop en ak4 på mindre än 9 sekunder med ögonbindel och springa femton mil utan att ha ätit på 23 timmar. Nu för tiden ägnar sig My åt att skriva dikter och läsa ekonomidelen i DN.
www.myvingren.se/


CHEETAH sätter stämningen för kvällen med visuals som förhöjer dina sinnen, ger dig revolutionen. En högtflygande danskavalkad i sprakande färger, allt du ser kommer du att vilja göra.
1 kommentar:

Tee The Employee sa...

Hiya girls! Ny mix uppe, 90-talstema den här gången, håll till godo!

http://www.mixcloud.com/Tee_The_Employee/the-cash-money-a-kassa-mixes-part-1-revisited-90s-theme/