7.30.2010

VOTE FOR MAHOYO TO WIN -EXPERIENCE THE AXE EFFECT!!

Mahoyo är med i DJ-tävlingen The Axe Effect.

Om vi vinner tävlingen kommer vi att få möjligheten att köra ett exklusivt dj-set på F12 som är en av landets absolut bästa klubbar under kvällen den 11 augusti. Detta dokumenteras både av Nöjesguiden & MTV.

Bland de uppladdade mixarna väljer Kristian Anshelm från Discobelle.net ut de bästa som sedan läggs på denna sidan och folk får rösta fram en vinnare. Mahoyo är en utav de utvalda!

Rösta på oss och vårt fantastiska mixtape genom att trycka på -gillar- knappen. Hjälp oss att ta hem det här! KÄRLEK!


Mahoyo is in the DJ contest The Axe Effect. All you have to do is press the - like- button to vote for us. Thanks for the love!! lets win this!!

Mahoyo - We got you dancing
(Klicka Like för att rösta!)


Tre måste vara det magiska numret eftersom Pharah, MyNa och Pia inte skapat annat än magi på dansgolvet sedan deras dj-debut i februari detta år.
Musiken som pumpas är allt i från electro, B-more, baile funk, house och hiphop. Just detta mixtape domineras av electro, baile funk och b-more.
Under denna korta period har de hunnit driva klubb samt fått äran att spela på ett av årets största events nämligen Smirnoff/VICE Experience Berlin. Ett event med en line up bestående av bland annat; Simian Mobile Disco, WhoMadeWho/New Young Pony Club, Boy 8-Bit. Som representanter från Swe och som enda tjejakt såg de till att sätta dansgolvet i brand. De har också spelat på den ökända YUM YUM festen i Berlin.Inga kommentarer: