7.05.2008

Hongdae, Dr. Fish...

De senaste dagarna har vi shoppat lite, suttit på stora Vans......och ätit stora mjukglassar.Träffat på koreanska Sagan om ringen-karaktärer.Nu i Seoul bor vi i ett guesthouse, det är vi tre och en tjej som delar på en tvåa med kök och toalett. Igår förfestade vi tillsammans med andra människor från samma guesthouse i vårt lilla kök. Det var väldigt trevligt och trångt som ni kan se här.Efteråt åkte vi till Hongdae, ett jättemysigt festområdet i Seoul med barer, klubbar, restauranger, affärer och en massa annat överallt som har öppet dygnet runt.Under denna kväll hann vi tre gå på väldigt många olika sorters klubbar, så fort vi tröttnade på musiken så bytte vi klubb. Det som är bra för turister är att de flesta klubbar har skylten "free for foreigners".På gatorna utanför satt det gatumusikanter och andra underhållare och spelade. Vi träffade på dessa duktiga killar som spelade underbar musik, det bästa var när de spelade "Damien Rice - Cannonball".Idag har vi umgåtts med Marita, en superschysst norsk-svensk tjej som vi träffade på vårt hostel i Tokyo som för tillfället bor här i Seoul. Hon tog oss till en Korean BBQ, där vi denna gång beställde beef, bästa BBQ:n hittills.Efter maten gick vi till ett väldigt mysigt kafé, som dessutom var ett spa.Inte vilket spa som helst, utan här var det Dr. Fish som jobbade...Nu mår våra fötter jättebra och är jättefina, det behövs efter allt gående.

Fler bilder finns här...

2 kommentarer:

Christian sa...

Diggar eran blogg hur mycket som helst :) riktigt fräsch stil har ni också tjejer :D tänkte bara kolla med er vart ni hittar era färglada tees som denna du har på bilden ?
http://farm4.static.flickr.com/3052/2638881950_4648d42f95_o.jpg
"hip hop hooray"

vart fan hittar ni såna tees? :P
länka gärna onlineshops osv :) have it nice in japaaaaan

mahoyo sa...

heej Christian, tackar så mycket.
Jo dom här tröjorna är inte köpta på nåt speciellt ställe, utan lite överallt i världen.

Om du inte redan har varit inne på våran webshop så rekomenderar vi den som den bästa platsen att hitta fräsch streetwear här är adressen http://www.mahoyo.com

Om du inte hittar nåt nu så kommer vi få in riktigt fräscha grejer till hösten.

Peace and love Mahoyo